HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Keçi Sütü Sabunu

03-05-2021 19:23
Keçi Sütü Sabunu

Keçi Sütü Sabunu

Keçi sütü sabunu cildi arındıran ve nemlendiren doğal bir sabundur. Doğal keçi sütü ve zeytinyağından oluşan keçi sütü sabunu cilt için bir mucizedir.

Keçi Sütü Sabununun Faydaları

Özellikle keçi sütünde bulunan protein ve yağlar pH değerleri ile insan derisine benzer. Bu nedenle insan cildi için koruyucu ve besleyici özelliklere sahiptir. Tüm cilt tipleri için uygun olan keçi sütü sabunu, cildi arındırmaya ve cilt kusurlarını gidermeye yardımcı olur. İçerdiği alfa hidroksi asit sayesinde ciltteki ölü deriyi yok eden bu sabun, cilde doğal bir peeling uygular. Özellikle makyajı temizlemek ve cildi bakterilerden arındırmak için mükemmel bir etkiye sahiptir. Sadece keçi sütü sabunu ile doğal cilt bakımı yapmak mümkündür.

Siyah Noktalar Ve Sivilceler

Düzenli kullanıldığında içeriğindeki proteinler zararlı bakterilerin cilde zarar vermesini engeller. Özellikle sivilce ve sivilce gibi en önemli cilt sorunlarına kısa sürede çözüm sunar.

Gözenekler

Sivilce ve sivilceler için bir çözüm olan keçi sütü sabunu gözenekleri de sıkılaştırır. Bu etki sayesinde daha canlı ve daha genç görünen bir cilt sunar.

Ölü Hücrelerin Atılması

Zamanla ciltte biriken ölü hücreler, keçi sütü sabununda bulunan alfa hidroksi asit ile vücuttan uzaklaştırılır.

Cilt Kanserine Olan Etkisi

İçerdiği selenyum sayesinde cilt kanserini önleyici etkisi olan keçi sütü sabunu cildi güneşin zararlı etkilerinden de korur.

Ürünlerimize ulaşmak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.